Politica de Confidențialitate

Această pagină informează vizitatorii despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea Informațiilor Personale în cazul în care cineva decide să utilizeze Serviciul nostru.

Dacă alegeți să utilizați serviciul nostru, atunci sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în legătură cu această politică. Informațiile Personale pe care le colectăm sunt folosite pentru furnizarea și îmbunătățirea Serviciului. Nu vom folosi sau împărtăși informațiile dumneavoastră cu nimeni, cu excepția cazurilor descrise în această Politică de Confidențialitate.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Pentru o experiență mai bună în timpul utilizării Serviciului nostru, este posibil să vă cerem să ne furnizați anumite informații personale identificabile, care vor fi folosite conform acestei politici de confidențialitate.

Securitatea

Valoarea siguranței informațiilor dumneavoastră personale este importantă pentru noi, dar rețineți că nicio metodă de transmitere a datelor pe internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. În timp ce ne străduim să folosim mijloace comercial acceptabile pentru a proteja Informațiile Personale, nu putem garanta securitatea absolută.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau schimba Politica noastră de Confidențialitate oricând și veți fi informat despre orice modificări.

Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor conform acestei politici.